Voor Clienten

Informatie voor cliënten:

De psychologen van de  Psychologen IJburg staa garant voor kwalitatief hoogwaardige zorg. Dit betekent dat u kunt rekenen op ervaren behandelaren en goede diagnostiek en behandeling van uw klachten. Mocht toch blijken dat u meer specialistische zorg nodig heeft, dan zorgt de psycholoog voor een snelle en adequate doorverwijzing. De psychologen kunnen u helpen als u last heeft van:

Herkent u een van deze problemen en verstoort het uw leven of dat van uw kind dermate dat u er last van heeft? Neem dan contact op met uw huisarts en bespreek met hem/haar of een verwijzing naar een psycholoog een goed idee kan zijn.

Op verzoek van de huisarts/POH-GGZ wordt een doorverwijzing gegeven waarmee de GZ-psycholoog dan met u aan de slag gaat. U moet dus eerst altijd eerst naar de Huisarts/POH-GGZ.

Voor een aantal klachten geldt dat de behandeling ervan niet meer vanuit de basisverzekering wordt vergoed, zoals bijvoorbeeld partnerrelatietherapie. Als uw aanvullende verzekering ook geen vergoeding biedt, kunt u wel behandeling krijgen, maar zullen de kosten voor uw eigen rekening komen. De inhoud van de behandeling zal niet wijzigen en u zult er wel mee geholpen zijn. Over deze mogelijkheden en over kosten kunt u het beste rechtstreeks contact met de desbetreffende behandelaar opnemen.

Deze behandelingen worden volledig vergoed vanuit de basispolis bij iedere verzekering, dus u betaalt geen eigen bijdrage meer. Wel gaat het Eigen Risico er vanaf