drs. Rani van der Vleuten

 

Versie 2

Mevr. drs. Rani van der Vleuten (1967) is sinds 1994 als cognitief gedragstherapeut werkzaam. Zij is EMDR-therapeut en maakt in gesprekken gebruik van RET-, narratieve- en systeemtherapeutische technieken.

In de loop der jaren heeft zij o.a. veel ervaring opgedaan met rouw, trauma, burn-out, acute depressies, zelfbeeldbeschadigingen en levensfaseproblematiek.

De therapie is geschikt voor relaties en individuen, voor volwassenen en adolescenten en indien nodig kan er iemand op gesprek meekomen voor een breder perspectief. Gesprekken zijn in het Nederlands of Engels.

Bereikbaarheid en adressen

Afspraken voor een consult kunnen telefonisch (06-52 35 06 48) of per mail (ranivandervleuten@gmail.com) worden gemaakt. U kunt inspreken of een sms sturen.

Consulten vinden plaats op dinsdag van 9.00u tot 14.00u op de
J.O. Vaillantlaan 70, 1086 ZA, Amsterdam

Op maandag en vrijdag van 9.30-14.45 op de
Oude Zijdse Voorburgwal 282, bel A, 1012 GL, Amsterdam

Lidmaatschappen

Nederlands Instituut voor Psychologen, Nederlandse Vereniging voor Psychotrauma, European Society for Traumatic Stress Studies en Vereniging EMDR Nederland, Samenwerkende Vrijgevestigde Psychologen Amsterdam.

Vergoeding

Er zijn contracten met alle zorgverzekeraars. Voor meer informatie zie website.

 

NB Momenteel is er een wachttijd van 6 weken voor het maken van een intakegesprek. Er is mogelijkheid meteen een paar afspraken daarna te plannen zodat er daarna wekelijks gesprekken kunnen plaatsvinden.

 

Wachtlijstbemiddeling
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen) (Nederlandse Zorg Autoriteit, 2016).

Voor de wachttijd maakt het geen verschil hoe en waar de zorg is verzekerd.